top of page
Antonia Mikulandra

BodyFlow

Antonija Mikulandra

Magistrica je kineziologije i certificirana učiteljica joge E-RYT 200 pri Yoga Alliance-u. Od ranog djetinjstva pokazuje interes za pokret i gibanje. Počevši od predškolskih dana, dugi niz godina bavila se plesom i različitim sportskim aktivnostima. Aktivno je trenirala veslanje, a upisom na Kineziološki fakultet ulazi u svijet fitnesa te počinje voditi različite fitnes programe. Od 2005. godine vodi grupne i individualne pilates mat i aerobik satove namijenjene rekreacijskoj populaciji. Također, stječe iskustvo u radu sa sportašima i osobama u periodu rehabilitacije. Zaljubljuje se u tehniku pilatesa koju i dandanas predano vježba i podučava. Sudjelujući na mnogobrojnim radionicama pilatesa i konferencijama, stalno usavršava svoj rad. Inspiraciju pronalazi u svim učiteljima i polaznicima te nesebičnom pomaganju drugima.

 

Radeći na sebi i tragajući za novim znanjima, otkriva indijska duhovna učenja te upoznaje vinyasa flow i ashtanga jogu. Istražuje spiritualne domene u životu kroz pokret, dah, meditaciju, glazbu i flow. Izučavajući jogu preko 10 godina, otkriva nove načine kako izraziti emocije i kreativnost, smiriti um, povezati se sa svojim tijelom, stvoriti osjećaj lakoće i opuštenosti.

 

Kao učiteljica joge, također se konstantno usavršava i dodatno obogaćuje svoju praksu kroz različite stilove joge: power, vinyasa, ashtanga, prana flow, acro…

 

Antonia je otvorila BODYFLOW studio 2012. godine. Među prvima je u Splitu stvorila centar koji objedinjuje pilates i jogu, fitnes i rehabilitaciju. Osnivačica je BODYFLOW škole joge, te retreat centra na Braču. Uz organiziranje i vođenje grupnih satova joge i pilatesa, vodi i individualne satove, organizira radionice te djeluje u sklopu Kineziološkog fakulteta.

 

Antonijini su satovi puni fluidnih pokreta kroz kreativne sekvence, preciznih instrukcija te sigurnih asistencija kroz pravilna poravnanja. S ljubavlju i predanošću trudi se stvoriti prostor u kojem svi imaju mogućnost rasti te je vrlo zahvalna svim svojim učenicima i učiteljima.

Za potrebe naše udruge, Bodyflow je pripremio set laganih vježbi.

Video pod nazivom "Buđenje" možete pronaći na našem YouTube kanalu.

bottom of page