top of page
HPD Mosor & Caspera

06.09.2021.

Od 9. do 12. rujna ne propustite 7. izdanje Mosor Film Festivala u organizaciji HPD-a “Mosor”, te bi nam bilo drago da svojim dolaskom uveličate ovu manifestaciju koja je izrasla u veliki međunarodni festival, jedinstven u Hrvatskoj, posvećen kratkom planinskom filmu i planinskoj knjizi.

"Ovaj Festival i jedinstveno mjesto njegovog održavanja, pod zvjezdanim nebom u samom srcu planine, savršeno je za druženje autora i razvijanje novih ideja, potičući daljni razvoj planinarskog filma. Prostor uokolo planinarskog doma smještenog na nadmorskoj visini od 868 m idealna je ishodišna točka za istraživanje planinskih vrhunaca i dubina Mosora, a pogledi koji se pružaju s njegovih vidikovaca oduzimaju dah."

Teško da bismo bolje mogli predstaviti Mosor Film Fest -https://www.facebook.com/MosorFilmFest/ , stoga, pozivamo svim da nam se pridružite na livadi koja jednom godišnje postaje najdraže šumsko kino. Sve ostale informacije možete pročitati na najavi festivala na stranici Hrvatsko planinarsko društvo "Mosor" - https://www.hpd-mosor.hr/ , kojoj se nema što dodati.

➡️ Moći ćete i prošetati s nama, jer nas Aleksandra vodi na planinarski izlet na naš Mosor. Više o izletu možete naći na linku za prijavu u Casperinom kalendaru! Prijaviti se možete na:
www.caspera-split.com/event-details/planinarski-izlet-mosor

Dragi naši Mosoraši, ogromno hvala što ste izabrali Casperu za druženje, predstavljanje i učenje.

Sjajni ste 💜

bottom of page