top of page
Andrijana Švajcer
Andrijana Švajcer.jpeg

Edukantica je treće godine geštalt terapije pod supervizijom na institutu Psihika. Završila je i program propedeutike psihoterapije na veleučilištu Bernays. Do edukacije za psihoterapeuta došla je neuobičajenim putem. Od (elektro)tehničkog obrazovanja i 15 godina vođenja timova i projekata u IT industriji u UK, preko 10 godina ugošćavanja gostiju na romantičnom imanju u Istri. Usmjerena je onim što je oduvijek najviše zanimalo: ljudi i njihova subjektivna iskustva te doživljaji i načini na koje stvaramo smisao naših vlastitih života i svijeta oko nas.

Živi i radi na relaciji Zagreb - Istra s mužem, psom i macom. Uživa u kombinaciji života u gradu i na selu koji pokrivaju njenu potrebu za kulturom i druženjem s jedne te prirodom i mirom s druge strane.

Vjeruje da njeno bogato životno iskustvo i različiti interesi puno znače u radu s klijentima. Nema unaprijed i napamet naučen odgovor - tu je da sasluša, shvati i podrži. Vjeruje da njeni klijenti i ona, u terapeutskom susretu, zajedno kreiraju promjenu koja je uvijek moguća.

bottom of page