top of page

Pismo potpore

One Nisu Stale.png
Predsjednik RH.JPG

Predsjednik RH

Caspera kroz vaše oči

Kampanja udruge Caspera za promicanje brige o sebi i osvještavanja
društva o životu žene s karcinomom

Kampanju One nisu stale pokrenule smo s namjerom podizanja svijesti o potrebi brige o svome zdravlju, a posebno radi osvještavanja društva o životu žene s karcinomom. Susreti i druženja sa ženama raznih doba, životnih priča i različitih dijagnoza karcinoma potaknuli su ideju da vam približimo i osvijestimo pojam života s karcinomom. Život naime, nakon dijagnoze, unatoč učestalom mišljenju, ne staje. Istina jest da poprima drugačiji oblik, no nikako se ne zaustavlja. Žena ne prestaje biti ženom i ne gubi svoju bit dijagnozom, bolest ne preuzima cijeli njezin život, nego postaje njegov sastavni dio.

 

Kroz kampanju imate priliku upoznati nekoliko snažnih žena koje su odlučile svoje priče podijeliti s vama, kako bi nam svima pokazale što znači život s karcinomom, tijekom liječenja, ali i nakon njega. Možete čuti kako je biti majka koja je na kemoterapiji, kako je biti nezaposlen i liječiti se, kako je biti planinar tijekom kemoterapije, možete čuti i malo o knjigama koje čitaju, o sportovima kojima se bave, dakle, imate priliku upoznati iznimne žene!

 

Naši stručni suradnici pripremili su nam cijeli niz informacija i aktivnosti o prevenciji, te o suživotu s karcinomom. Tako ćete moći pregledati madeže u prostorima naše Udruge, ali ćete moći i poći na planinarski izlet!

 

Hvala vam svima što podržavate naš rad na razne načine, a ovim putem vas pozivamo na donacije kako biste nam osigurali daljnji rad. Samo na taj način oboljele žene mogu dobiti podršku koja im treba i puno znači. 

Za svaku vašu donaciju u minimalnom iznosu od 100 kn darovati ćemo vas paketom zahvale, a u njemu su ljetna majica i platnena vrećica s dizajnom naše divne Diane Zubak.

Nakon donacije Casperi, spremni ste za ljeto!

 

Hvala vam!

Pokrovitelji

logo Rosche.png

Donatori:

Alfa atest logo 3d.jpg
Hotel Split.jpg
bottom of page