top of page
Ivana Radmilo 
Ivana Radmilo_fotografija.jpeg

U protekle dvije godine svoje dotadašnje profesionalno usmjerenje odlučila je zamijeniti primarnim interesom te napraviti apsolutni zaokret u karijeri. Trenutno se nalazi u edukaciji za Geštalt psihoterapeutkinju pri IGW institutu u Zagrebu, te je u procesu finaliziranja Propedeutike psihoterapije (Petar Zrinski, Zagreb).


Primarno je po struci magistra inženjerka pomorstva te magistra forenzike. Završetkom navedenih studija našla se u vrtlogu poslova, koji su u fokusu imali čovjeka i kreiranje njegovog poslovnog okruženja s ciljem razumijevanja potreba i očekivanja.


Rad s djecom školskog uzrasta ili planiranje poslovanja za veću skupinu ljudi u organizaciji, jednako je izazovan posao te zahtjeva različite vještine i znanja. Godine iskustva u navedenom dovele su je do preispitivanja vlastite profesionalne odluke, što je u konačnici dovelo do povratka sebi, slušanja vlastitih želja i potreba. Kao prvi korak završava početnu edukaciju iz Transakcijske analize te je primjenjuje u radu s djecom.


Misao vodilja još od srednje škola bila mi je „rad s ljudima, rad za njih i za njihovo dobro u okviru
mentalnog zdravlja“.


Snažna potreba za pružanjem podrške, empatija s kojom je ponekad teško izaći na kraj, dovela ju je u priču zvanu Geštalt.


Holistički pristup čovjeku, usmjerenje na čovjeka kao cjelinu te ideja kako kao klijent i terapeut
imamo samo ono što je „ovdje i sada“, je nešto što je najviše privuklo Geštaltu.
Vjeruje kako edukacijom i razumijevanjem liječimo sebe i pružamo zdraviju podršku onima kojima je potrebna.

bottom of page