top of page
Lucija Jurin

Lucija_Jurin_cut.jpg

Lucija Jurin je apsolventica geštalt psihoterapije pri Institutu Psihika EAPTI - Europski akreditirani psihoterapijski trening Institut – Centar za psihoterapiju, edukaciju i savjetovanje, Zadar, gdje i radi kao administrator. Lucija je diplomirala komunikologiju i magistra je Kulturne baštine i turizma, međutim, životni put i okolnosti su je „odnijele“ u njezinu prvu ljubav, a to je pružanje podrške onima kojima to treba, uz puno vlastitog rada na sebi i osvještavanja procesa. 

Uz spomenutu edukaciju, upisala je i Program propedeutike psihoterapije u Amigdala Centru gdje se dodatno usavršava za poziv terapeuta.

Lucija kao apsolvent geštalt psihoterapije aktivno radi s klijentima i pod redovitom je supervizijom.

Kao terapeut se vodi sljedećim putokazom:

"Ako je etičar onaj čovjek koji duboko promišlja o životu, koji stvara i ima svoje vrijednosti i živi po svojim vrijednostima i utječe na druge, onda je psihoterapeut kao takav - etičar. Ako mi samo propovijedamo, a ne ponašamo se u skladu s tim, mi zapravo našim klijentima onemogućavamo oporavak." - dr. sc. Lidija Pecotić, bilješka s predavanja "Estetika i etika terapijskog kontakta", 2019. Zadar

bottom of page